Εύκολο κέικ φράουλας

Γι’ αυτό το κέικ δεν θα χρειαστείτε καν μίξερ. Παρασκευάζεται εύκολα χάρη στο νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της ΑΛΛΑΤΙΝΗ.

ΜΕΡΙΔΕΣ8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
ΨΗΣΙΜΟ45΄-50΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 20 εκ. ή μια μακρόστενη του κέικ και αδειάζουμε εκεί το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 45-50 λεπτά. Δοκιμάζουμε αν ψήθηκε καλά το κέικ βυθίζοντας στο κέντρο του ένα μαχαίρι, το οποίο πρέπει να βγει καθαρό και στεγνό, διαφορετικά ψήνουμε για ακόμα λίγο. Το αφήνουμε να κρυώσει, το ξεφορμάρουμε και το γαρνίρουμε με φρέσκες φράουλες και λίγη ζάχαρη άχνη.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate chocolatetruffe cacao rum taste
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry creame sweetbread
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv chania skai soon
  • steliosparliaros sweetalchemy       Fasting cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate gold birthdaycake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv skai travel corfu  blue
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv skai new chania creta