Εύκολο κέικ φράουλας

Γι’ αυτό το κέικ δεν θα χρειαστείτε καν μίξερ. Παρασκευάζεται εύκολα χάρη στο νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της ΑΛΛΑΤΙΝΗ.

ΜΕΡΙΔΕΣ8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
ΨΗΣΙΜΟ45΄-50΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 20 εκ. ή μια μακρόστενη του κέικ και αδειάζουμε εκεί το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 45-50 λεπτά. Δοκιμάζουμε αν ψήθηκε καλά το κέικ βυθίζοντας στο κέντρο του ένα μαχαίρι, το οποίο πρέπει να βγει καθαρό και στεγνό, διαφορετικά ψήνουμε για ακόμα λίγο. Το αφήνουμε να κρυώσει, το ξεφορμάρουμε και το γαρνίρουμε με φρέσκες φράουλες και λίγη ζάχαρη άχνη.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake forestfruits colors cream vanilla happy
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe galaktoboureko cannoli custard cream vanilla crispy
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy   16
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial   16
  • steliosparliaros steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy   16
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe cake chocolatecake chocolatchip meltedcake gianduja hezelnut
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe autumnfruits quince vanilla dessert serving parfe