Υγρό κέικ με εσπεριδοειδή

Το νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της ΑΛΛΑΤΙΝΗ αναμειγνύεται με βούτυρο, χυμό εσπεριδοειδών και κρέμα γάλακτος σε ένα γλυκό που λιώνει στο στόμα.

ΜΕΡΙΔΕΣ12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ40΄-50΄
ΑΝΑΜΟΝΗ30΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά με τη ζάχαρη και το ξύσμα εσπεριδοειδών. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα ή έναν αβγοδάρτη. Στο τέλος ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και το χυμό. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα του κέικ και το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. Έτσι θα ψηθεί καλύτερα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC για 40-50 λεπτά. Δοκιμάζουμε αν είναι έτοιμο βυθίζοντας στο κέντρο του ένα μαχαίρι, το οποίο θα πρέπει να βγει καθαρό. Μόλις βγάλουμε το κέικ από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn