Κάροτ κέικ

Χωρίς κόπο και χωρίς μίξερ το κάροτ κέικ γίνεται πλουσιότερο. Το μυστικό βρίσκεται στο νέο αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ Κέικ Φλάουρ.

ΜΕΡΙΔΕΣ12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30΄
ΨΗΣΙΜΟ1 ώρα

Σε ένα μπολ αδειάζουμε το τριμμένο καρότο, τη ζάχαρη άχνη και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και στο τέλος το αλεύρι με τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Το αδειάζουμε σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 24 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 1 ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει και το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial chocolate cream millefeuille vanilla teatime coffetime cacao
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial      20
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate cake coffetime teatime
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate milkchocolate darkchocolate
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry tart praline violet chocolate milkachocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy chpopi sweets music sunday happyday october