Κέικ με παντζάρι

Δοκιμάζουμε το νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της ΑΛΛΑΤΙΝΗ σε ένα υγρό και αφράτο κέικ με παντζάρι και κουβερτούρα.

ΜΕΡΙΔΕΣ12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΨΗΣΙΜΟ45'

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αβγά με τη ζάχαρη, σε δυνατή ταχύτητα για 4-5 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να ασπρίσουν. Προσθέτουμε με τη σειρά το βούτυρο, το αλεύρι Κέικ Φλάουρ και το κακάο ανακατεύοντας παράλληλα με μια μαρίζ. Στο τέλος ενσωματώνουμε την κουβερτούρα και το παντζάρι.

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. ή στρώνουμε λαδόκολλα στο εσωτερικό του καλύπτοντας και τα τοιχώματα. Αδειάζουμε το μείγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 45 λεπτά.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER