Κέικ από χωριάτικη σαλάτα

Ένα αλμυρό κέικ-αποκάλυψη με άρωμα Ελλάδας. Γίνεται με ντοματίνια, φέτα, ελιές και το νέο αλεύρι «Κέικ Φλάουρ» της ΑΛΛΑΤΙΝΗ.

ΜΕΡΙΔΕΣ10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15'
ΨΗΣΙΜΟ50'

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτουμε το αλεύρι Κέικ Φλάουρ, το γάλα και στο τέλος την φέτα, τα ντοματίνια, την πιπεριά και τις ελιές. Προσθέτουμε λίγη ρίγανη ή θυμάρι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμέτρου 24 εκ. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με επιπλέον ρίγανη (ή θυμάρι) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 50 λεπτά.

TIPΣυνοδεύστε το κέικ με ένα ποτήρι κρασί. Μπορείτε επίσης να το σερβίρετε ως ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα, με πράσινη σαλάτα.
TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetalchemy       vangelispaterakis
  • steliosparliaros sweetalchemy cheesecake bake raspberry raspberrycheesecake tasty love creamcheese pastry
  • steliosparliaros
  • steliosparliaros 40
  • steliosparliaros tbt 2003 popappstore habitat  2003