Κουλουράκια πασχαλινά

Το αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για ένα παραδοσιακό πασχαλινό κέρασμα.

Βάρος600 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15'
ΨΗΣΙΜΟ20'
ΑΝΑΜΟΝΗ30'

Ζυμώνουμε στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές ζυμάρι. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. Κόβουμε λίγη-λίγη ζύμη και πλάθουμε κουλουράκια-πλεξούδες. Ανακατεύουμε ελαφρώς το αβγό με λίγο γάλα και αλείφουμε τα κουλούρια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 20 λεπτά, ώσπου να ροδίσουν.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings