Κουλουράκια πασχαλινά

Το αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για ένα παραδοσιακό πασχαλινό κέρασμα.

Βάρος600 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15'
ΨΗΣΙΜΟ20'
ΑΝΑΜΟΝΗ30'

Ζυμώνουμε στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές ζυμάρι. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. Κόβουμε λίγη-λίγη ζύμη και πλάθουμε κουλουράκια-πλεξούδες. Ανακατεύουμε ελαφρώς το αβγό με λίγο γάλα και αλείφουμε τα κουλούρια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 20 λεπτά, ώσπου να ροδίσουν.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry tart praline violet chocolate milkachocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial      20
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial chocolate cream millefeuille vanilla teatime coffetime cacao
  • steliosparliaros sweetalchemy chpopi sweets music sunday happyday october
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate milkchocolate darkchocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate cake coffetime teatime
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy