Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι

Η ανταμοιβή μετά τη νηστεία είναι αυτά τα πασχαλινά κουλούρια, που γίνονται αφράτα χάρη στο νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της ΑΛΛΑΤΙΝΗ.

Βάρος900 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ1 ώρα

Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από το σουσάμι) στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό έως ότου πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα στο ψυγείο. Κατόπιν πλάθουμε κουλουράκια σε σχήμα πλεξούδας και τα ακουμπάμε και από τις δύο πλευρές πάνω στο σουσάμι έτσι ώστε να καλυφθούν καλά. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και αραδιάζουμε εκεί τα κουλούρια αφήνοντας απόσταση ανάμεσά τους γιατί θα φουσκώσουν ελαφρώς. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για 20 λεπτά.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sweets artillerietstore zoumboulakisgalleries paris
  •    tasteofathens
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry paris zoumboulakisgalleries daphnez astierdevillatte
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy pastry lemon cream
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry happyhour happytime friends lovetime
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry cake chocolate birthdaycake sunday foodstyling
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lurpakgr lurpakuk tasteofathens