Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι

Η ανταμοιβή μετά τη νηστεία είναι αυτά τα πασχαλινά κουλούρια, που γίνονται αφράτα χάρη στο νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της ΑΛΛΑΤΙΝΗ.

Βάρος900 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ1 ώρα

Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από το σουσάμι) στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό έως ότου πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα στο ψυγείο. Κατόπιν πλάθουμε κουλουράκια σε σχήμα πλεξούδας και τα ακουμπάμε και από τις δύο πλευρές πάνω στο σουσάμι έτσι ώστε να καλυφθούν καλά. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και αραδιάζουμε εκεί τα κουλούρια αφήνοντας απόσταση ανάμεσά τους γιατί θα φουσκώσουν ελαφρώς. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για 20 λεπτά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros watermelon ice icecube summer taste fruit summerfruit
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe baklava walnut syrup traditional dessert summer
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe pistachio pistachiocookies coffee coffeetime summer greeksummer
  • steliosparliaros summer summervibes island sea sand view horizon blue shadesofblue
  • Steliosparliaros sunset sungoesdown besttime colorful natural summerlover inspiration horizon escape
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe brownie chocolate darkchocolate dessert warm serve
  • steliosparliaros summer summervibes sea sun happytime escape horizon inspiration aperitivo