Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι

Η ανταμοιβή μετά τη νηστεία είναι αυτά τα πασχαλινά κουλούρια, που γίνονται αφράτα χάρη στο νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της ΑΛΛΑΤΙΝΗ.

Βάρος900 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ1 ώρα

Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από το σουσάμι) στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό έως ότου πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα στο ψυγείο. Κατόπιν πλάθουμε κουλουράκια σε σχήμα πλεξούδας και τα ακουμπάμε και από τις δύο πλευρές πάνω στο σουσάμι έτσι ώστε να καλυφθούν καλά. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και αραδιάζουμε εκεί τα κουλούρια αφήνοντας απόσταση ανάμεσά τους γιατί θα φουσκώσουν ελαφρώς. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για 20 λεπτά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros