Σαμπλέ

Γαλλικά μπισκότα βουτύρου με το αλεύρι «Κέικ Φλάουρ» της ΑΛΛΑΤΙΝΗ.

Βάρος700γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15'
ΨΗΣΙΜΟ15'

Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το κρύο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ. Ζυμώνουμε καλά με το φτερό έως ότου πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Εάν το ζυμάρι βγει μαλακό και κολλάει, το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να ξεκουραστεί (τυλιγμένο σε μεμβράνη).
Έπειτα ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο πάχους 3 χλστ. Κόβουμε δίσκους διαμέτρου 5 εκ. με ένα κουπ πατ ή με ένα φλιτζάνι. Μεταφέρουμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα του φούρνου, πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros tbt 2003 popappstore habitat  2003
  • steliosparliaros sweetalchemy       vangelispaterakis
  • steliosparliaros
  • steliosparliaros 40
  • steliosparliaros sweetalchemy cheesecake bake raspberry raspberrycheesecake tasty love creamcheese pastry
  • steliosparliaros