Κρέμα με γάλα καρύδας

Μια εύκολη κρέμα κατσαρόλας η οποία δεν περιέχει λακτόζη αφού γίνεται με γάλα αμυγδάλου. Ένα βράσιμο θέλει και είναι έτοιμη.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
Προετοιμασία-Παρασκευή20΄

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα ¾ από το γάλα καρύδας (δηλαδή τα 300 ml) μαζί με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Στο μεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το κορν φλάουρ και το υπόλοιπο γάλα καρύδας (100 ml) και τα χύνουμε στην κατσαρόλα, λίγο προτού βράσει το περιεχόμενό της. Ανακατεύουμε το μείγμα πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα, αλλά δεν την αφήνουμε να βράσει περισσότερο. Αποσύρουμε, προσθέτουμε το ροδόνερο και μοιράζουμε σε μπολ. Σερβίρουμε τις κρέμες χλιαρές ή κρύες (από το ψυγείο), πασπαλίζοντας με κανέλα.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop hazel cake chocolate rich tasty
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef chocolate ice icesweet christmas new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry skaitv skai tv new travel newyear
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial skaitv skai tv new recipes travel greece
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry pastrychop cake christmas spices pear gold happydays
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake biscuits chocolate birthdaycake athenvoice happybirthday
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop christmas biscuits stars tree treecake