Κρέμα με γάλα καρύδας

Μια εύκολη κρέμα κατσαρόλας η οποία δεν περιέχει λακτόζη αφού γίνεται με γάλα αμυγδάλου. Ένα βράσιμο θέλει και είναι έτοιμη.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
Προετοιμασία-Παρασκευή20΄

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα ¾ από το γάλα καρύδας (δηλαδή τα 300 ml) μαζί με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Στο μεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το κορν φλάουρ και το υπόλοιπο γάλα καρύδας (100 ml) και τα χύνουμε στην κατσαρόλα, λίγο προτού βράσει το περιεχόμενό της. Ανακατεύουμε το μείγμα πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα, αλλά δεν την αφήνουμε να βράσει περισσότερο. Αποσύρουμε, προσθέτουμε το ροδόνερο και μοιράζουμε σε μπολ. Σερβίρουμε τις κρέμες χλιαρές ή κρύες (από το ψυγείο), πασπαλίζοντας με κανέλα.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial charlotte fruitsdelafiret creame vanilla vangelispaterakis glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry foto sweets garden party gardenparty friends
  • sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry art vangelispaterakis alexatou myfriend friend best love
  • steliosparliaros sweetalchemy       vangelispaterakis
  • steliosparliaros sweetalchemy cheesecake bake raspberry raspberrycheesecake tasty love creamcheese pastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry passionfruit
  • steliosparliaros