Κομπόστα μήλο

Μόνο μία κατσαρόλα θα χρειαστείτε γι’ αυτό το πανεύκολο επιδόρπιο.

ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΑΝΑΜΟΝΗπερίπου 2 ώρες

Καθαρίζουμε τα μήλα και κόβουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη τις κανέλες και τα σκεπάζουμε με νερό (όχι πολύ). Τα βάζουμε να βράσουν έως ότου μαλακώσουν ελαφρώς τα μήλα (όχι τόσο που να διαλύονται – θέλουμε να «κρατάνε» στο δόντι). Αφήνουμε να κρυώσουν, τα μοιράζουμε σε μπολ, προσθέτοντας και το σιρόπι, και τα βάζουμε να δροσίσουν στο ψυγείο, πριν σερβίρουμε.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop art cake
  •    ! kalamata glykesalchimiesofficial sweetalchemy tvshow skaitv
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial winter snow
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial cake gold art white stamp old new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry greece sea storm clouds kalamata
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cacao
  • steliosparliaros sweetalchemy sky happynewyear blue water waterbubble bubble streetstyle sun