Κομπόστα μήλο

Μόνο μία κατσαρόλα θα χρειαστείτε γι’ αυτό το πανεύκολο επιδόρπιο.

ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΑΝΑΜΟΝΗπερίπου 2 ώρες

Καθαρίζουμε τα μήλα και κόβουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη τις κανέλες και τα σκεπάζουμε με νερό (όχι πολύ). Τα βάζουμε να βράσουν έως ότου μαλακώσουν ελαφρώς τα μήλα (όχι τόσο που να διαλύονται – θέλουμε να «κρατάνε» στο δόντι). Αφήνουμε να κρυώσουν, τα μοιράζουμε σε μπολ, προσθέτοντας και το σιρόπι, και τα βάζουμε να δροσίσουν στο ψυγείο, πριν σερβίρουμε.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •      !!!! steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef love charlottee forestfruits cream pink
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop white almond cream forestfruit pallas
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial artistic style cremcaramel pastrychef pastrylife homemade recipe
  •  650 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe today skaitvchannel lovesweets
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial jams sweetspoon summer fruits color colorful love
  • Steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry hazelnut millefeuille pralina hazelnut crisp tasty