Κομπόστα μήλο

Μόνο μία κατσαρόλα θα χρειαστείτε γι’ αυτό το πανεύκολο επιδόρπιο.

ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΑΝΑΜΟΝΗπερίπου 2 ώρες

Καθαρίζουμε τα μήλα και κόβουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη τις κανέλες και τα σκεπάζουμε με νερό (όχι πολύ). Τα βάζουμε να βράσουν έως ότου μαλακώσουν ελαφρώς τα μήλα (όχι τόσο που να διαλύονται – θέλουμε να «κρατάνε» στο δόντι). Αφήνουμε να κρυώσουν, τα μοιράζουμε σε μπολ, προσθέτοντας και το σιρόπι, και τα βάζουμε να δροσίσουν στο ψυγείο, πριν σερβίρουμε.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasspirit christmasrecipes newissue magazine christmascookies gingerbread
  • Shoeobsbroguesbrowncartoncrocsshoes shoeobsShoeobs1208 shoeobsshoes shoepinkshoepinkshoeShoeobs1208 shoes shoeobs shoeaddict shoeholic shoejungle shoelover
  •  !      20
  • seminar with a greek pastryGod steliosparliaros 1 sweets selfie greece
  •      cranberries   Tahiti
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasinspiration christmasiscoming christmascake cake white foodstyling
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial