Παλιομοδίτικη μους σοκολάτα

Μια εύκολη συνταγή που ταιριάζει και σε γιορτινά τραπέζια ειδικά αν τη σερβίρετε σε εντυπωσιακά ποτήρια.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ3-4 ώρες

Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν πολύ καλά. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, την αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω για να μην «πέσει» το μείγμα. Γεμίζουμε 4-5 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut