Παλιομοδίτικη μους σοκολάτα

Μια εύκολη συνταγή που ταιριάζει και σε γιορτινά τραπέζια ειδικά αν τη σερβίρετε σε εντυπωσιακά ποτήρια.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ3-4 ώρες

Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν πολύ καλά. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, την αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω για να μην «πέσει» το μείγμα. Γεμίζουμε 4-5 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe pistachio pistachiocookies coffee coffeetime summer greeksummer
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe brownie chocolate darkchocolate dessert warm serve
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe baklava walnut syrup traditional dessert summer
  • Steliosparliaros sunset sungoesdown besttime colorful natural summerlover inspiration horizon escape
  • steliosparliaros summer summervibes island sea sand view horizon blue shadesofblue
  • steliosparliaros summer summervibes sea sun happytime escape horizon inspiration aperitivo
  • steliosparliaros watermelon ice icecube summer taste fruit summerfruit