Παλιομοδίτικη μους σοκολάτα

Μια εύκολη συνταγή που ταιριάζει και σε γιορτινά τραπέζια ειδικά αν τη σερβίρετε σε εντυπωσιακά ποτήρια.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ3-4 ώρες

Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν πολύ καλά. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, την αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω για να μην «πέσει» το μείγμα. Γεμίζουμε 4-5 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry happyhour happytime friends lovetime
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry paris zoumboulakisgalleries daphnez astierdevillatte
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy pastry lemon cream
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sweets artillerietstore zoumboulakisgalleries paris
  •    tasteofathens
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lurpakgr lurpakuk tasteofathens
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry cake chocolate birthdaycake sunday foodstyling