Ανώμαλα σοκολατάκια Θεσσαλονίκης

Τα ανώμαλα σοκολάτακια της Θεσσαλονίκης παίρνουν μια σύγχρονη μορφή. Με καραμελωμένους, ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς και στρωμένη σοκολάτα γίνονται το πιο λαχταριστό κέρασμα για όλες της ώρες!

Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσουν. Τους απλώνουμε πάνω σε αντικολλητική επιφάνεια.

Όταν κρυώσουν, τους ρίχνουμε στη στρωμένη σοκολάτα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε να κρυώσουν. Τα διατηρούμε τα σοκολατάκια σε ψυχρό περιβάλλον εκτός ψυγείου.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cheesecake cream raspberry biscuit buttes
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry cake almond chocolate icecream summer greece greecesummer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry galaktoboureko milk greece summer island
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry taem happytogether happypeople inspiration creative becreative andreasgiavridis
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sweets summer2019 grapes
  •   jennybalatsinou vkikilias
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love pastryshop icecream vanilla wine redwine