Ανώμαλα σοκολατάκια Θεσσαλονίκης

Τα ανώμαλα σοκολάτακια της Θεσσαλονίκης παίρνουν μια σύγχρονη μορφή. Με καραμελωμένους, ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς και στρωμένη σοκολάτα γίνονται το πιο λαχταριστό κέρασμα για όλες της ώρες!

Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσουν. Τους απλώνουμε πάνω σε αντικολλητική επιφάνεια.

Όταν κρυώσουν, τους ρίχνουμε στη στρωμένη σοκολάτα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε να κρυώσουν. Τα διατηρούμε τα σοκολατάκια σε ψυχρό περιβάλλον εκτός ψυγείου.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

No images found!
Try some other hashtag or username