Μπισκότα σαμπλέ σοκολάτας

Ένα φλιτζάνι καφές δεν συνδυάζεται καλύτερα με τίποτα άλλο παρά με μπισκότα σαμπλέ σοκολάτας!

Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της κρυσταλλικής ζάχαρης, έτσι ώστε να έχουμε ένα λείο ζυμάρι. Φτιάχνουμε με τη ζύμη μπαστουνάκια διαμέτρου 3-4 εκ. Κόβουμε κάθε μπαστούνι σε φέτες ενός εκατοστού. Πασπαλίζουμε ένα αντικολλητικό χαρτί με κρυσταλλική ζάχαρη και ρολάρουμε τα μπαστουνάκια πάνω στη ζάχαρη. Τοποθετούμε τα μπαστουνάκια σε πιατέλα και τα βάζουμε στο ψυγείο. Όταν κρυώσουν, τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για περίπου 20-30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα διατηρούμε ιδανικά σε μεταλλικό κουτί.

TAGS: , , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER