Ciambella με μαστίχα

Ένα εύκολο και νόστιμο κέικ, στο οποίο κυριαρχεί το άρωμα της μαστίχας, είναι το γλυκό που εμπνέεται ο διάσημος Ιταλός ζαχαροπλάστης Enrico Mora από την Ελλάδα. Όνομα ιταλικό με μοναδική ελληνική γεύση!

Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το λάδι και το νερό. Κατεβάζουμε από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά. Ρίχνουμε τις σταγόνες μαστιχέλαιου ή την τριμμένη μαστίχα και ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER