17/12 - Γιορτινά

Ξεκινούν οι εορταστικές ετοιμασίες με έναν κορμό πραλίνας, μια βασιόπιτα με αμύγδαλα και μπαχαρικά και μια ακόμη βασιλόπιτα - έκπληξη με αβοκάντο, μήλα, μέλι, βρόμη και ιπποφαές.

Οι εορταστικές προετοιμασίες ξεκινούν από αυτό το Σάββατο, με το Στέλιο Παρλιάρο και τις «Γλυκές Αλχημείες» του! Κι επειδή το καλύτερο γιορτινό δώρο είναι αυτό που φτιάχνεται με αγάπη και μπορεί να το απολαύσει και ο δημιουργός του και ο παραλήπτης του, ο Στέλιος μας παρουσιάζει τα πιο λαχταριστά «δώρα» του, που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Η νέα του βασιλόπιτα είναι εδώ για να μας καταπλήξει, ενώ ο κορμός πραλίνας που θα φτιάξει στη συνέχεια, είναι μια πραγματική πανδαισία φουντουκιού και σοκολάτας. Για το τέλος, άλλη μια βασιλόπιτα, πεντανόστιμη, πρωτότυπη και εναλλακτική.

Γλυκές Αλχημείες στο ΣΚΑΙ

το Σάββατο, το απόγευμα στις 20.00

Βασιλόπιτα με αμύγδαλο και μπαχαρικά είναι η πρόταση του Στέλιου για τη νέα χρονιά. Από τη συνταγή δε λείπουν οι ξεχωριστές πινελιές, όπως το αρωματισμένο νερό με μυρωδικά, και το mix από αποξηραμένα super fruit. Μια πρόταση διαφορετική και σίγουρα λαχταριστή.

Για τη συνέχεια, ο πιο πληθωρικός και απολαυστικός κορμός πραλίνας.
Αλλεπάλληλες στρώσεις από μους με πλούσια πραλίνα και σοκολάτα 55% κακάο πάνω από ένα υπέροχο μπισκότο φουντουκιού. Η επικάλυψη από εκλεκτή σοκολάτα τζιαντούγια απογειώνει το γιορτινό αποτέλεσμα.

Για το τέλος, ο Στέλιος μας δείχνει άλλη μια συνταγή για βασιλόπιτα, με το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Γίνεται εύκολα και περιλαμβάνει πρωτότυπα και υγιεινά υλικά όπως αβοκάντο, μήλα, μέλι και βρώμη, αλλά και το περίφημο ιπποφαές.

Η προετοιμασία για τις γιορτές ξεκινά αυτό το Σάββατο και το πιο... γλυκό εργαστήριο της πόλης δουλεύει εντατικά, ώστε τα γευστικότερα και εντυπωσιακότερα στολίδια να βρίσκονται και φέτος πάνω στο τραπέζι σας!

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast