Επεισόδιο 2: Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο (15/12/2019)

Η παρέα στολίζει δέντρο και φτιάχνει γλυκά με άρωμα Χριστουγέννων!

Οι γιορτές βρίσκουν τον Στέλιο, την Ίριδα και τον Κωνσταντίνο να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να στήσουν το ιδανικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τα παιδιά αναλαμβάνουν να προμηθευτούν δέντρο και στολίδια. Μαθαίνουν τις νέες τάσεις στη διακόσμηση, τριγυρνούν στα μαγαζιά, αλλά δεν φαίνεται να συμφωνούν στο ύφος της διακόσμησης που θέλουν και καταλήγουν να επιστρέψουν με άδεια χέρια. Ο Στέλιος έρχεται και με μαγικό τρόπο σώζει την κατάσταση! Μας δίνει συμβουλές διακόσμησης του εορταστικού τραπεζιού με φρέσκα λουλούδια, φυτά και καρπούς και στολίζει ένα υπέροχο τραπέζι με… υλικά από τη φύση. Μαζί φτιάχνουν γλυκά με άρωμα Χριστουγέννων και συζητούν για τις αναμνήσεις τους από περασμένα Χριστούγεννα.

Οι Γλυκές Αλχημείες έρχονται στο ΣΚΑΙ

Ο Στέλιος δημιουργεί δύο υπέροχα γλυκά, που μπορούμε κι εμείς να απολαύσουμε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μαζί με την Ίριδα και τον Κωνσταντίνο φτιάχνουν λαχταριστά ατομικά κέικ με σοκολάτα και κανέλα, ιδανικά για κέρασμα. Το σοκολατένιο γλάσο στην επιφάνειά τους τα κάνει ακαταμάχητα!

Χριστουγεννιάτικο άρωμα πλημμυρίζει την κουζίνα του Στέλιου όταν βγαίνει από τον φούρνο η πίτα με ψητή κρέμα και άρωμα πορτοκαλιού. Το τραγανό φύλλο και η λαχταριστή κρέμα εντυπωσιάζουν την παρέα.

Ελάτε να δημιουργήσουμε και να απολαύσουμε παρέα γλυκά που θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο μαγικά από ποτέ!

TAGS: , , , , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

No images found!
Try some other hashtag or username