Φανουρόπιτα

Αυτή τη φανουρόπιτα με γλυκό κόκκινο κρασί και αρώματα από μπαχαρικά και πορτοκάλι μπορείτε να την απολαμβάνετε όχι μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά όλο τον χρόνο.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κρασί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα στερεά υλικά. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε ένα ταψί αλευρωμένο και λαδωμένο διαμέτρου 24 εκ. ή βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στον πάτο. Απλώνουμε στην επιφάνεια τα αμύγδαλα και πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 1 ώρα.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER