Φιστικωτό

Mπουκίτσες που ξεχειλίζουν από την υπέροχη γεύση του φιστικιού της Αίγινας. Ένα φιστικωτό, που αποτελεί το πιο ξεχωριστό ελληνικό κέρασμα!

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τριμμένο φιστίκι μαζί με τη ζάχαρη άχνη Προσθέτουμε το ασπράδι. Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει. Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. με τη βοήθεια άχνης ζάχαρης, γιατί η ζύμη κολλάει στα χέρια. Τα τοποθετούμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Χτυπάμε ελαφρώς ένα ασπράδι αυγού. Βουτάμε το κάθε φιστίκι στο αβγό και το κολλάμε στην επιφάνεια κάθε φιστικωτού πιέζοντάς το. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 12-14 λεπτά.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER