Γλυκές Αλχημείες 2020 - Επεισόδιο 4 (14/11)

Ένα επεισόδιο γεμάτο έμπνευση, προκλητικούς συνδυασμούς και εκρηκτικές γεύσεις!

Ένας εντυπωσιακός σοκολατένιος μπακλαβάς γεμιστός, φτιαγμένος με δημιουργική ματιά, λαχταριστές τηγανιτές αβγόφετες από τα παιδικά μας χρόνια, σερβιρισμένες με πλούσιο άλειμμα σοκολάτας στέκονται δίπλα σε ένα προκλητικό κέικ γεμιστό με φρέσκο τυρί κρέμα σε ένα επεισόδιο που θα σας καταπλήξει!

Οι Γλυκές Αλχημείες στο OPEN

Ένα αγαπημένο, παραδοσιακό γλυκό μετατρέπεται σε μια διαφορετική, δημιουργική εκδοχή του: Σας παρουσιάζουμε τον λαχταριστό σοκολατένιο γεμιστό μπακλαβά από τα χέρια του Στέλιου!

Τυριά παρελαύνουν -με πρωταγωνιστή το φρέσκο τυρί κρέμα-, ενώνονται με καστανή ζάχαρη και πιπέρι και δημιουργούν ένα κέικ με εκρηκτική γεύση, τελείως διαφορετικό από ότι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα λαχταριστό γλυκό με απόλυτη επιτυχία. Ο Στέλιος το αποδεικνύει για μια ακόμα φορά, δίνοντάς μας οδηγίες για να φτιάξουμε το πιο εύκολο άλειμμα σοκολάτας που έχουμε φανταστεί.

Flashback στα παιδικά μας χρόνια με λαχταριστές τηγανιτές αβγόφετες που προκαλούν μικρούς και μεγάλους, κυρίως όταν τις σερβίρουμε με το πλούσιο άλειμμα σοκολάτας!

Απολαύστε ένα επεισόδιο γεμάτο έμπνευση, προκλητικούς συνδυασμούς και εκρηκτικές γεύσεις!

 

TAGS: , , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER