Γλυκές Αλχημείες 2020 - Επεισόδιο 5 (21/11)

Έτοιμοι για μια βουτιά στην απόλαυση;

Ένα επεισόδιο γεμάτο ενθουσιασμό για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής! Το πιο ζουμερό brownie που έχετε φανταστεί κρύβει μέσα του μια γενναία δόση ξηρών καρπών και απογειώνεται όταν πέφτει πάνω του προκλητικά μια πανεύκολη και λαχταριστή σος ζεστής σοκολάτας. Την προσοχή μας τραβάει ένα κέικ με τσένταρ και σύκα που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τα αλμυρά. Μια παλιά γαλλική τεχνική, η pâte à bombe, χρησιμοποιείται σε μια σύγχρονη εκτέλεση και το αποτέλεσμα είναι μια αέρινη μους σοκολάτας.

Οι Γλυκές Αλχημείες στο OPEN

Το Σάββατο στις 20:00

Στη λίστα με τα αγαπημένα γλυκά του Στέλιου ξεχωριστή θέση κατέχει αυτό το σοκολατένιο brownie με ξηρούς καρπούς, που παραμένει ζουμερό και υγρό στο εσωτερικό του.

Απογειώνουμε τη γεύση του με μια πανεύκολη και λαχταριστή σος σοκολάτας που φτιάχνεται με μόλις 3 υλικά.

Τυρί και σύκα ενώνονται και δημιουργούν ένα μοναδικό αλμυρό κέικ με γλυκές νότες, ιδανικό για πρωινό, σνακ, αλλά και βραδινό δίπλα σε ένα ποτήρι κρασί.

Ο Στέλιος μάς μαθαίνει μια παλιά γαλλική τεχνική με σύγχρονη εκτέλεση, την pâte à bombe και με αυτήν δημιουργεί μια υπέροχη, αέρινη μους σοκολάτας που θα σας μείνει αξέχαστη.

Έτοιμοι για μια βουτιά στην απόλαυση;

TAGS: , , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER