Γρήγορη σοκολατένια κρέμα κατσαρόλας

Με ένα σοκολατούχο γάλα και ξηρούς καρπούς μπορεί να δημιουργηθεί μια γρήγορη σοκολατένια κρέμα κατσαρόλας, ιδανική για τις… ξαφνικές λιγούρες.

Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε μισό φλιτζάνι κρύο νερό. Πριν το γάλα πάρει βράση, ρίχνουμε σιγά σιγά το διαλυμένο κορν φλάουρ, ανακατεύουμε συνεχώς με γρήγορες κινήσεις, πάνω στη φωτιά.  Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, αδειάζουμε σε ατομικά μπολ. Την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρουμε με ξηρούς καρπούς.

TAGS: , , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER