Κρέμα λεμονιού στο βάζο

Kρέμα λεμονιού στο βάζο με μια... ανατροπή. Στο τέλος αντί για βούτυρο, βάζουμε λευκή σοκολάτα!

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το χυμό μαζί με το ξύσμα λεμονιού . Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη και τα αυγά. Αδειάζουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν η κρέμα αρχίσει να κοχλάζει και δέσει καλά, αποσύρουμε από τη φωτιά. Αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Την ομογενοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός. Την απλώνουμε πάνω σε μία επιφάνεια και την καλύπτουμε με μεμβράνη. Την αφήνουμε κάποιες ώρες τουλάχιστον να σφίξει. Γεμίζουμε βάζα και διατηρούμε μία εβδομάδα στο ψυγείο.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate kumquat tv corfu
  • traditionalday 25march moodoftheday steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chef pastrychef pastrylove
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate vanilla gold shop pastryshop
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry limoncello lemon cream new recipe tv soon
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv new corfu chocolate kumquat skai
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake birthdaycake friend best color chocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry travel aegean aegeanairlines crew blue bluemagazine