Κρέμα λεμονιού στο βάζο

Kρέμα λεμονιού στο βάζο με μια... ανατροπή. Στο τέλος αντί για βούτυρο, βάζουμε λευκή σοκολάτα!

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το χυμό μαζί με το ξύσμα λεμονιού . Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη και τα αυγά. Αδειάζουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν η κρέμα αρχίσει να κοχλάζει και δέσει καλά, αποσύρουμε από τη φωτιά. Αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Την ομογενοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός. Την απλώνουμε πάνω σε μία επιφάνεια και την καλύπτουμε με μεμβράνη. Την αφήνουμε κάποιες ώρες τουλάχιστον να σφίξει. Γεμίζουμε βάζα και διατηρούμε μία εβδομάδα στο ψυγείο.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER