Κρέμα με σουμάδα και βατόμουρα

Η σουμάδα (σιρόπι από αποφλοιωμένο αμύγδαλο) δίνει στην κρέμα μια ωραία γεύση αμυγδάλου, την οποία αναδεικνύουν τα φρέσκα βατόμουρα.

Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου σφίξει το μείγμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σουμάδα.  Βάζουμε το μαλακό φύλλο ζελατίνης με λίγο νερό σε ένα μπολάκι και το λιώνουμε με προσοχή στα μικροκύματα. Ρίχνουμε τη ζελατίνη σε μια μικρή ποσότητα κρέμας και μετά ενσωματώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Γεμίζουμε ένα χαμηλό μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Στολίζουμε την επιφάνεια με βατόμουρα και χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER