Μελεκούνι γεμιστό με σοκολάτα και γιαούρτι

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από το μελεκούνι της Ρόδου και αποφασίζει να το κάνει γεμιστό. Δημιουργεί ένα λεπτό φύλλο από μελεκούνι, που το γεμίζει με μια πεντανόστιμη και πανεύκολη κρέμα σοκολάτας με γιαούρτι.

Ζεσταίνουμε το γάλα. Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα. Ρίχνουμε το γάλα στη σοκολάτα και τα ζεσταίνουμε μαζί λίγο στα μικροκύματα για να λιώσει η σοκολάτα. Ομογενοποιούμε. Προσθέτουμε το μέλι και το γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με σύρμα. Αφήνουμε την κρέμα να σταθεροποιηθεί. Τοποθετούμε το κάθε μελεκούνι ανάμεσα σε δύο φύλλα νάιλον. Τα ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο. Τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε μεταλλικές φόρμες για κορνέ, τις οποίες έχουμε προηγουμένως αλείψει με λίγο λάδι. Βάζουμε στα ρολά στο ψυγείο για να σφίξουν. Αφαιρούμε τη μεταλλική φόρμα και γεμίζουμε με την κρέμα.

TAGS: , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer island sun sea
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate strawberry cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial sea sun sand colours calm black white
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sea seastar blue sun summer 2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pineapple cake lovepastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer 2019 sea star blue holidays
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial breakfast sunday holiday summer