Μελεκούνι γεμιστό με σοκολάτα και γιαούρτι

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από το μελεκούνι της Ρόδου και αποφασίζει να το κάνει γεμιστό. Δημιουργεί ένα λεπτό φύλλο από μελεκούνι, που το γεμίζει με μια πεντανόστιμη και πανεύκολη κρέμα σοκολάτας με γιαούρτι.

Ζεσταίνουμε το γάλα. Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα. Ρίχνουμε το γάλα στη σοκολάτα και τα ζεσταίνουμε μαζί λίγο στα μικροκύματα για να λιώσει η σοκολάτα. Ομογενοποιούμε. Προσθέτουμε το μέλι και το γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με σύρμα. Αφήνουμε την κρέμα να σταθεροποιηθεί. Τοποθετούμε το κάθε μελεκούνι ανάμεσα σε δύο φύλλα νάιλον. Τα ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο. Τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε μεταλλικές φόρμες για κορνέ, τις οποίες έχουμε προηγουμένως αλείψει με λίγο λάδι. Βάζουμε στα ρολά στο ψυγείο για να σφίξουν. Αφαιρούμε τη μεταλλική φόρμα και γεμίζουμε με την κρέμα.

TAGS: , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings