Μελεκούνι γεμιστό με σοκολάτα και γιαούρτι

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από το μελεκούνι της Ρόδου και αποφασίζει να το κάνει γεμιστό. Δημιουργεί ένα λεπτό φύλλο από μελεκούνι, που το γεμίζει με μια πεντανόστιμη και πανεύκολη κρέμα σοκολάτας με γιαούρτι.

Ζεσταίνουμε το γάλα. Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα. Ρίχνουμε το γάλα στη σοκολάτα και τα ζεσταίνουμε μαζί λίγο στα μικροκύματα για να λιώσει η σοκολάτα. Ομογενοποιούμε. Προσθέτουμε το μέλι και το γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με σύρμα. Αφήνουμε την κρέμα να σταθεροποιηθεί. Τοποθετούμε το κάθε μελεκούνι ανάμεσα σε δύο φύλλα νάιλον. Τα ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο. Τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε μεταλλικές φόρμες για κορνέ, τις οποίες έχουμε προηγουμένως αλείψει με λίγο λάδι. Βάζουμε στα ρολά στο ψυγείο για να σφίξουν. Αφαιρούμε τη μεταλλική φόρμα και γεμίζουμε με την κρέμα.

TAGS: , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial love godfather summer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry oldathens sweets mag new kathimerini 15june2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lemon ice parfe summer mag new
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry blue daisy cake greece summer2019
  • steliosparliaros sweetalchemy love is love  loveislove colorfull happyday forever
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry sweetalchemy summer greece sun sunset happy friends