Μους σοκολάτα à la pâte à bombe

Μια αέρινη μους σοκολάτας που θα σας μείνει αξέχαστη.

Λιώνουμε τη σοκολάτα στους 50-55οC. Ζεσταίνουμε το γάλα, το αδειάζουμε στη σοκολάτα και ομογενοποιούμε με μαρίζ. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή. Όταν η θερμοκρασία της σοκολάτας πέσει λίγο (φτάσει τους 45-50οC), ενσωματώνουμε τη μισή παχύρευστη κρέμα. Προσθέτουμε το pate a bombe και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την υπόλοιπη παχύρρευστη κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας πάντα απαλά με μια μαρίζ. Γεμίζουμε ποτήρια.

TAGS: , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER