Μuhallebi με τριαντάφυλλο

Ένα ελαφρρύ και νόστιμο μουχαλεμπί, με ανατολίτικες καταβολές και άρωμα τριαντάφυλου.

Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το γάλα με τα 30 γρ. ζάχαρη. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο από το γάλα πριν βράσει. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την αδειάζουμε σε άλλο σκεύος και τη σκεπάζουμε με μεμβράνη. Περιμένουμε μέχρι να κρυώσει. Την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Σερβίρουμε με γλυκό τριαντάφυλλο και ροδοπέταλα.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry sweetalchemy summer greece sun sunset happy friends
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry blue daisy cake greece summer2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry oldathens sweets mag new kathimerini 15june2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial love godfather summer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lemon ice parfe summer mag new
  •   jennybalatsinou vkikilias