Μuhallebi με τριαντάφυλλο

Ένα ελαφρρύ και νόστιμο μουχαλεμπί, με ανατολίτικες καταβολές και άρωμα τριαντάφυλου.

Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το γάλα με τα 30 γρ. ζάχαρη. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο από το γάλα πριν βράσει. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την αδειάζουμε σε άλλο σκεύος και τη σκεπάζουμε με μεμβράνη. Περιμένουμε μέχρι να κρυώσει. Την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Σερβίρουμε με γλυκό τριαντάφυλλο και ροδοπέταλα.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings