Μuhallebi με τριαντάφυλλο

Ένα ελαφρρύ και νόστιμο μουχαλεμπί, με ανατολίτικες καταβολές και άρωμα τριαντάφυλου.

Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το γάλα με τα 30 γρ. ζάχαρη. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο από το γάλα πριν βράσει. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την αδειάζουμε σε άλλο σκεύος και τη σκεπάζουμε με μεμβράνη. Περιμένουμε μέχρι να κρυώσει. Την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Σερβίρουμε με γλυκό τριαντάφυλλο και ροδοπέταλα.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate milkchocolate darkchocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate cake coffetime teatime
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry tart praline violet chocolate milkachocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial      20
  • steliosparliaros sweetalchemy chpopi sweets music sunday happyday october
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial chocolate cream millefeuille vanilla teatime coffetime cacao