Μuhallebi με τριαντάφυλλο

Ένα ελαφρρύ και νόστιμο μουχαλεμπί, με ανατολίτικες καταβολές και άρωμα τριαντάφυλου.

Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το γάλα με τα 30 γρ. ζάχαρη. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο από το γάλα πριν βράσει. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την αδειάζουμε σε άλλο σκεύος και τη σκεπάζουμε με μεμβράνη. Περιμένουμε μέχρι να κρυώσει. Την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Σερβίρουμε με γλυκό τριαντάφυλλο και ροδοπέταλα.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial sea sun sand colours calm black white
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pineapple cake lovepastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer 2019 sea star blue holidays
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sea seastar blue sun summer 2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate strawberry cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial breakfast sunday holiday summer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer island sun sea