Νηστίσιμη κρέμα αμυγδάλου

Mια ελαφριά, νηστίσιμη και πεντανόστιμη κρέμα αμυγδάλου για όλες τις ώρες, που πλημμυρίζει τον ουρανίσκο σε κάθε κουταλιά.

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα 900 γρ. νερό με τη ζάχαρη, τη σουμάδα και τα αμύγδαλα. Τοποθετούμε στη φωτιά. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στα υπόλοιπα 100 γρ. νερό. Πριν βράσει το νερό με τη σουμάδα και τη ζάχαρη, ρίχνουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την αδειάζουμε σε ατομικά επίπεδα μπολ. Αφήνουμε να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και καίμε με φλόγιστρο.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER