Σύγχρονες & εύκολες φλωρεντίνες

Οι γνωστές φλωρεντίνες σε μια σύγχρονη και απλή εκδοχή τους που απαιτεί μόλις τέσσερα υλικά!

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το αμύγδαλο φιλέ. Προσθέτουμε το ασπράδι των αβγών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μοιράζουμε το μείγμα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί ή σε φόρμες σιλικόνης, βάζοντας 20 γρ. σε κάθε φόρμα και απλώνουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 160οC. Αφήνουμε να κρυώσουν. Για το στρώσιμο της σοκολάτας, τη λιώνουμε  στα μικροκύματα, τη ρίχνουμε σε μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσει και να κρυώσει. Βουτάμε τις φλωρεντίνες μέχρι τη μέση στη στρωμένη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

TAGS: , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER