Τυρόψωμο

Tο πιο αφράτο και εύκολο τυρόψωμο. Μια απίστευτη νοστιμιά για όλες τις ώρες, που θα ξετρελάνει μεγάλους και μικρούς.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μια λακκούβα στη μέση. Ρίχνουμε σιγά σιγά ανακατεύοντας το χυμό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ρίγανη. Στο τέλος ρίχνουμε τα διάφορα τυριά (μοτσαρέλα, ρεγκάτο, γραβιέρα, blue cheese ή άλλα) και το πιπέρι. Ζυμώνουμε με το χέρι. Αδειάζουμε σε ένα ταψί λαδωμένο και αλευρωμένο ή σε ένα ταψί μιας χρήσεως. Τοποθετούμε στην επιφάνεια τα ντοματίνια. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη από πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1600C για 35 λεπτά. Σερβίρουμε κατά προτίμηση ζεστό.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry love new magazin mag kathimerini 21sunday
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tart raspberry almond cream vanilla art
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial new cake kathimerini sunday 21april2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake chocolate vanilla eastereggs pastrylove pastrychef
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial  21
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial mag pastry new recipes foodstyling friends kathimerini