Τηγανητά κεράσια

Ένα πρωτότυπο κέρασμα, κάτι σαν λουκουμάδες γεμιστοί με κεράσι. Προσοχή στα κουκούτσια!

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20'
Τηγάνισμα20'

Ετοιμάζουμε ένα χυλό ανακατεύοντας τους κρόκους, το αλεύρι, το αλάτι και το γάλα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο μείγμα, ανακατεύοντας απαλά. Αφήνουμε το χυλό να σταθεί για 40 λεπτά εκτός ψυγείου.

Στο μεταξύ πλένουμε τα κεράσια και αφού τα στεγνώσουμε καλά, κρατώντας τα από το κοτσάνι τα βουτάμε μέσα στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα ρόδινο χρώμα. Τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει το λάδι. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη και την κανέλα και περνάμε τα κεράσια από το μείγμα αυτό. Τα σερβίρουμε ζεστά και αν θέλουμε συνοδεύουμε με μια σος της αρεσκείας μας.

 

TIPΜπορούμε να αντικαταστήσουμε τα κεράσια με άλλα φρούτα, τα οποία θα κόψουμε στα δύο ή στα τρία ανάλογα με το μέγεθός τους.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • egg eggday nationaleggday yolkporn protein boiledegg crakers baton batonsale salt
  • steliosparliaros style glykesalchimiesofficial pastry sweetalchemy tart pear cream vanilla almond
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry shooting tv act attitude new episode
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry biscuit chocolate