Τηγανητά κεράσια

Ένα πρωτότυπο κέρασμα, κάτι σαν λουκουμάδες γεμιστοί με κεράσι. Προσοχή στα κουκούτσια!

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20'
Τηγάνισμα20'

Ετοιμάζουμε ένα χυλό ανακατεύοντας τους κρόκους, το αλεύρι, το αλάτι και το γάλα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο μείγμα, ανακατεύοντας απαλά. Αφήνουμε το χυλό να σταθεί για 40 λεπτά εκτός ψυγείου.

Στο μεταξύ πλένουμε τα κεράσια και αφού τα στεγνώσουμε καλά, κρατώντας τα από το κοτσάνι τα βουτάμε μέσα στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα ρόδινο χρώμα. Τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει το λάδι. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη και την κανέλα και περνάμε τα κεράσια από το μείγμα αυτό. Τα σερβίρουμε ζεστά και αν θέλουμε συνοδεύουμε με μια σος της αρεσκείας μας.

 

TIPΜπορούμε να αντικαταστήσουμε τα κεράσια με άλλα φρούτα, τα οποία θα κόψουμε στα δύο ή στα τρία ανάλογα με το μέγεθός τους.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial christmas chocolate gold happy happynewyear shop pastryshop
  • glykesalchimiesofficial skaitvgr presentation salondebricolage sweetalchemy tv pastrychef pastrylife pastryart pastrypassion
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial skaitv skai tv new recipes travel greece
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate christmas gold ball cristmasball
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love pastryshop cream chocolate fruits christmas
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry christmas 2018 traditional chocolate modern twist
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop whitechocolate christmas ball cristmas all