Μήλα και κυδώνια στο φούρνο

Μια γαλλικού τύπου κομπόστα, ιδιαίτερα εύκολη και υγιεινή.

ΜΕΡΙΔΕΣ5-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10΄
ΨΗΣΙΜΟ70΄-90΄

Βάζουμε τα μήλα και τα κυδώνια μέσα σε ένα πυρέξ που κλείνει με καπάκι ή σε ένα ταψάκι που θα κλείσουμε με αλουμινόχαρτο. Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και ρίχνουμε το λάδι, το ξύσμα και τα μυρωδικά. Σκεπάζουμε με το καπάκι ή το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 40-50 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 30-40 λεπτά. Τα σερβίρουμε χλιαρά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast