Μήλα και κυδώνια στο φούρνο

Μια γαλλικού τύπου κομπόστα, ιδιαίτερα εύκολη και υγιεινή.

ΜΕΡΙΔΕΣ5-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10΄
ΨΗΣΙΜΟ70΄-90΄

Βάζουμε τα μήλα και τα κυδώνια μέσα σε ένα πυρέξ που κλείνει με καπάκι ή σε ένα ταψάκι που θα κλείσουμε με αλουμινόχαρτο. Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και ρίχνουμε το λάδι, το ξύσμα και τα μυρωδικά. Σκεπάζουμε με το καπάκι ή το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 40-50 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 30-40 λεπτά. Τα σερβίρουμε χλιαρά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • Wake me up when September ends  because it means
  • backstagephotoshootingnbg headquarters steliosparliaroskathimerini
  •    4
  • steliosparliaros sweetalchemy pastry pastrychef vanilla vanillacream sweetlife patissier angelomusa signature
  • Cheesecake      cheesecake   !
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chutney quince spicy laurel cheese bluecheese