Μαρμελάδα μάνγκο με λουίζα

Το αγαπημένο εξωτικό φρούτο γίνεται μαρμελάδα και δίνει μια πρωτότυπη γεύση στο πρωινό μας.

Βάρος1.400 γρ.
Προετοιμασία-Παρασκευή45΄

Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα φρούτα, αφήνουμε για 10 λεπτά και τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά (από όταν αρχίσει ο βρασμός), ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν σχεδόν τα φρούτα μέσα σε ένα πυκνό σιρόπι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα προσθέτοντας και τα φύλλα της λουίζας.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn