Μαρμελάδα μάνγκο με λουίζα

Το αγαπημένο εξωτικό φρούτο γίνεται μαρμελάδα και δίνει μια πρωτότυπη γεύση στο πρωινό μας.

Βάρος1.400 γρ.
Προετοιμασία-Παρασκευή45΄

Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα φρούτα, αφήνουμε για 10 λεπτά και τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά (από όταν αρχίσει ο βρασμός), ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν σχεδόν τα φρούτα μέσα σε ένα πυκνό σιρόπι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα προσθέτοντας και τα φύλλα της λουίζας.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • Steliosparliaros sunset sungoesdown besttime colorful natural summerlover inspiration horizon escape
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe coffeetime icecoffee donuts loukoumas puffpastry cinamonsugar
  • steliosparliaros summer summervibes sea sun happytime escape horizon inspiration aperitivo
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe baklava walnut syrup traditional dessert summer
  • Getting inspired by steliosparliaros for aegeanairlines An alternative cheesecake inspired
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe brownie chocolate darkchocolate dessert warm serve
  • steliosparliaros watermelon ice icecube summer taste fruit summerfruit