Μαρμελάδα μάνγκο με λουίζα

Το αγαπημένο εξωτικό φρούτο γίνεται μαρμελάδα και δίνει μια πρωτότυπη γεύση στο πρωινό μας.

Βάρος1.400 γρ.
Προετοιμασία-Παρασκευή45΄

Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα φρούτα, αφήνουμε για 10 λεπτά και τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά (από όταν αρχίσει ο βρασμός), ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν σχεδόν τα φρούτα μέσα σε ένα πυκνό σιρόπι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα προσθέτοντας και τα φύλλα της λουίζας.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv agionoros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv new recipes
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cake pralin gold happytime
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop chocolate whitechocolate milkchocolate coffret almond
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop chocolate fasting peanut peanutbutter new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lemon biscuits meringue sweetalchemy pastrychef pastylife
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake icecream fruit vanilla almond