
Μους σοκολάτας με μήλα
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι; Ανακαλύψτε το με αυτή την υπέροχη και άκρως εντυπωσιακή μους.

Τούρτα καραμέλα
Γενέθλια ή επέτειος, όποια κι αν είναι η περίσταση, πρωτοτυπήστε σερβίροντας αυτή την εντυπωσιακή τούρτα καραμέλα!

Γαλακτομπούρεκο με γεύση αμυγδάλου
Αυτό το γαλακτομπούρεκο παίρνει χαρακτήρα από το φίνο άρωμα του πικραμύγδαλου.

Μπακλαβάς με φιστίκι
Άπειρες παραλλαγές έχει γνωρίσει ο μπακλαβάς. Εμάς μας αρέσει όπως τον τρώνε στην Ανατολή, γεμιστός με φιστίκι.

Τάρτα σοκολάτα με ροδόνερο Χίου
Προσφέρετε στους αγαπημένους σας αυτή την τάρτα σοκολάτας που κρύβει μέσα της την πεμπτουσία του τριαντάφυλλου.

Σουφλέ με βατόμουρα
Ένα γλυκό σε ροζ απόχρωση για τους ερωτευμένους και όχι μόνο...

Κανταΐφι
Αγαπημένο ελληνικό γλυκό, το κανταΐφι είναι σε πολλές περιοχές το επίσημο κέρασμα των Χριστουγέννων. Αυτή η συνταγή είναι με αμύγδαλο.

Γλυκό με μπισκότα της Ρενς
Ένα ξεχωριστό γλυκό με την κρέμα να απλώνεται πλουσιοπάροχα ανάμεσα από δύο στρώσεις μπισκότων με καταγωγή από τη γαλλική πόλη Reims.

Ριγωτή τούρτα με σμέουρα
Αν το κόκκινο είναι το χρώμα της γιορτής αυτή η περίτεχνη τούρτα θα σας συνοδεύσει σε πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Ζελέ με γλυκό κρασί και φύλλα χρυσού
Σερβιρισμένο με αληθινά φύλλα χρυσού, αυτό το γλυκό θα δώσει λάμψη σε κάθε επίσημη περίσταση.

Σούπα σοκολάτας με μπισκότο σοκολάτας
Σούπα επιδόρπιο! Ένας απολαυστικό και εύκολο γλυκό που μπορεί να φτιάξει ο καθένας.

Κόκκινη σαρλότ με βανίλια
Μια εντυπωσιακή σαρλότ με κόκκινη μαρμελάδα, κρέμα βανίλιας και σμέουρα, ό, τι πρέπει για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τράιφλ με κρέμα καταλάνα και κυδώνια
Μια σπέσιαλ εκδοχή πάνω στο αγγλικό γλυκό τράιφλ. Γίνεται με κυδώνια που έχουμε κάνει κομπόστα και κρέμα.

Χαλβάς με σουμάδα και κρέμα κανέλας
Μια διαφορετική συνταγή για χαλβά με γάλα, βούτυρο και σουμάδα. Σερβίρεται με μια κρέμα από λευκή σοκολάτα και κανέλα.

Τούρτα με κρέμα κάστανο
Μια τούρτα με κάστανο που θα σερβίρετε με καφέ, τσάι, λικέρ, ρούμι ή κονιάκ ένα χειμωνιάτικο απόγευμα.

Σοκολατένια βασιλόπιτα με δαμάσκηνα
Μια διαφορετική εκδοχή για το πιο τυχερό γλυκό του χρόνου!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
NEWSLETTER