Μπισκότα με χυμό φράουλας

Γίνονται με πολτό από φράουλες γι' αυτό και είναι πολύ αρωματικά. Η ζάχαρη στην επιφάνεια τούς δίνει μια πολύ ωραία τραγανή υφή.

Βάρος1.300 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΨΗΣΙΜΟ12' - 15'
ΑΝΑΜΟΝΗπερίπου 1 ώρα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε καλά με το χέρι ή στο μίξερ με το φτερό, έως ότου πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετή ώρα να ξεκουραστεί (περίπου 1 ώρα, μέχρι να σφίξει τόσο που να πλάθεται). Φτιάχνουμε μικρά στρογγυλά μπισκότα και τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα. Εναλλακτικά, ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χλστ. και κόβουμε στρογγυλά μπισκότα με ένα κουπ πατ ή με ένα φλιτζάνι. Αλείφουμε τα μπισκότα με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με την κρυσταλλική ζάχαρη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 12-15 λεπτά.

TIPΔιατηρούνται για τουλάχιστον 1 εβδομάδα μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry greece sea storm clouds kalamata
  •    ! kalamata glykesalchimiesofficial sweetalchemy tvshow skaitv
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial cake gold art white stamp old new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial winter snow
  • steliosparliaros sweetalchemy sky happynewyear blue water waterbubble bubble streetstyle sun
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop art cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cacao