Μπισκότα με χυμό φράουλας

Γίνονται με πολτό από φράουλες γι' αυτό και είναι πολύ αρωματικά. Η ζάχαρη στην επιφάνεια τούς δίνει μια πολύ ωραία τραγανή υφή.

Βάρος1.300 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΨΗΣΙΜΟ12' - 15'
ΑΝΑΜΟΝΗπερίπου 1 ώρα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε καλά με το χέρι ή στο μίξερ με το φτερό, έως ότου πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετή ώρα να ξεκουραστεί (περίπου 1 ώρα, μέχρι να σφίξει τόσο που να πλάθεται). Φτιάχνουμε μικρά στρογγυλά μπισκότα και τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα. Εναλλακτικά, ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χλστ. και κόβουμε στρογγυλά μπισκότα με ένα κουπ πατ ή με ένα φλιτζάνι. Αλείφουμε τα μπισκότα με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με την κρυσταλλική ζάχαρη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 12-15 λεπτά.

TIPΔιατηρούνται για τουλάχιστον 1 εβδομάδα μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv new corfu chocolate kumquat skai
  • traditionalday 25march moodoftheday steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chef pastrychef pastrylove
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate vanilla gold shop pastryshop
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry limoncello lemon cream new recipe tv soon
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate kumquat tv corfu
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake birthdaycake friend best color chocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry travel aegean aegeanairlines crew blue bluemagazine