Κούκις με σταφίδες και κορν φλέικς

Είναι πλούσια σε ενέργεια, θρεπτικά, με βουτυράτη γεύση και τραγανή υφή.

Βάρος450 gr.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
ΨΗΣΙΜΟ15'

Χτυπάμε στο μίξερ (κατά προτίμηση με το φτερό) το βούτυρο με τη ζάχαρη, έως ότου αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα σταματάμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τις σταφίδες και τα κορν φλέικς και ανακατεύουμε μια κουτάλα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές δόσεις από το μείγμα και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους. Πιέζουμε τα κούκος ελαφρώς με την παλάμη μας. Τα ψήνουμε έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα, γύρω στα 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα αποθηκεύουμε σε μεταλλικό κουτί.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry biscuits syrup chocolate cake allday
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop shop cake biscuits chocolate fruits
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chocolate chocolatelover chocoholic gianduja hezelnut gold
  • My favorite food on board of Aegean  Portokalopita by
  • HIGHteaTIME w muschel  dimknees  major pistachio tart by
  •      ! Pop up bars Premium
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake chocolate fruits lemon biscuits