Κούκις με σταφίδες και κορν φλέικς

Είναι πλούσια σε ενέργεια, θρεπτικά, με βουτυράτη γεύση και τραγανή υφή.

Βάρος450 gr.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
ΨΗΣΙΜΟ15'

Χτυπάμε στο μίξερ (κατά προτίμηση με το φτερό) το βούτυρο με τη ζάχαρη, έως ότου αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα σταματάμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τις σταφίδες και τα κορν φλέικς και ανακατεύουμε μια κουτάλα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές δόσεις από το μείγμα και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους. Πιέζουμε τα κούκος ελαφρώς με την παλάμη μας. Τα ψήνουμε έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα, γύρω στα 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα αποθηκεύουμε σε μεταλλικό κουτί.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •    2104   1850  glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop lovesweets chocolate fruit foresfruit tart
  • 30 years ZG Pastry magazine! pastry steliosparliaros pastrychef chocolate chocolatetart
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lovechocolate blackforest coffee coffeshop inspiration fruits
  •   1850 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe healthyrecipes healthychoices
  • Montanya Oro is also a barrel aged rum aged for
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe tvshow healthyrecipes healthychoices eathealthy arlaproteingr dontmissit