Κούκις με κομμάτια σοκολάτας γαλακτος και φουντούκια

Μπορείτε να τα προσφέρετε με το απογευματινό τσάι ή να τα απολαύσετε με το πρωινό σας.

Βάροςπερίπου 700 γρ.
ΨΗΣΙΜΟ15΄-20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ10΄-20΄

Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό για να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά το αυγό, το αλεύρι και το αλάτι. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε τα φουντούκια και την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με το χέρι. Αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί η ζύμη μας στο ψυγείο (10-20 λεπτά). Την ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο πάχους 1 εκ. και με ένα στρογγυλό κουπ πατ ή με ένα φλιτζάνι κόβουμε μπισκότα διαμέτρου 4 εκ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C–200°C Και ψήνουμε τα μπισκότα για περίπου 15-20 λεπτά ή έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop birthdaycake cakes vanilla cream chocolate
  •       steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry sunset sun greece summer island
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sweets cakes eggs live white yellow
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop pastrylife nugat almond nuts white
  • steliosparliaros sweetalchemy chocolate pastry art flowers sugarart rum true
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes challenge profiterol raspberry icecream rose