Γλυκό ψωμί με μπανάνα και βρόμη

Ένα άγλυκο κέικ με αρκετές θρεπτικές ουσίες λόγω της μπανάνας και της βρόμης. Απολαύστε το στο πρωινό σας.

ΜΕΡΙΔΕΣ12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20'
ΨΗΣΙΜΟ1 ώρα

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ με διαστάσεις 10x20 εκ. και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C-170°C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με τη ζάχαρη προσθέτοντας και το γάλα. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τις πολτοποιημένες μπανάνες και στο τέλος το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Αφού ενσωματωθούν στο μείγμα, ρίχνουμε και τη βρόμη και ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με επιπλέον νιφάδες βρόμης. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 60 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει. Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς πριν ξεφορμάρουμε.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cheesecake cream raspberry biscuit buttes
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sweets summer2019 grapes
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry cake almond chocolate icecream summer greece greecesummer
  •   jennybalatsinou vkikilias
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry taem happytogether happypeople inspiration creative becreative andreasgiavridis
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love pastryshop icecream vanilla wine redwine