Σάντουιτς σοκολάτας με μπισκότο καρύδας

Η δική μας εκδοχή γεμιστών μπισκότων γίνεται πολύ εύκολα στο σπίτι, χωρίς ιδιαίτερα σκεύη και εργαλεία.

Κομμάτιαπερίπου 10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30΄
ΨΗΣΙΜΟ15΄

Μπισκότο
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα. Απλώνουμε το μείγμα σε μία λαδόκολλα έτσι ώστε να έχει πάχος περίπου 1 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για 15 λεπτά. Όταν βγει από το φούρνο αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και το κόβουμε σε δύο κομμάτια.

Γέμιση
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο πριν πάρει βράση την αδειάζουμε πάνω από την ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να γίνει ένα λείο και ομοιογενές μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί έτσι ώστε να μπορούμε να το αλείψουμε πάνω από το μπισκότο.

Απλώνουμε το μείγμα στο ένα μπισκότο, το σκεπάζουμε με το άλλο μπισκότο και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει. Κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetslchemy pastry pastrychef lyon franch valence
  • breakfast  nofilter mothermade homemade chocolatecake chocoholic pastry steliosparliaros dessert
  • steliosparliaros sweetalchemy pastry chocolate chocolatepassion fruits passion cacao biscuits
  •   Arla Protein!  follow Arlaproteingr
  •    valrhona tournonsurrhone tainlhermitage businesstrip bridge glykesalchimies steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial recipe sweetandsalty cherrytomatoes spoonsweet foodstyling foodstyle