Σάντουιτς σοκολάτας με μπισκότο καρύδας

Η δική μας εκδοχή γεμιστών μπισκότων γίνεται πολύ εύκολα στο σπίτι, χωρίς ιδιαίτερα σκεύη και εργαλεία.

Κομμάτιαπερίπου 10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30΄
ΨΗΣΙΜΟ15΄

Μπισκότο
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα. Απλώνουμε το μείγμα σε μία λαδόκολλα έτσι ώστε να έχει πάχος περίπου 1 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για 15 λεπτά. Όταν βγει από το φούρνο αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και το κόβουμε σε δύο κομμάτια.

Γέμιση
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο πριν πάρει βράση την αδειάζουμε πάνω από την ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να γίνει ένα λείο και ομοιογενές μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί έτσι ώστε να μπορούμε να το αλείψουμε πάνω από το μπισκότο.

Απλώνουμε το μείγμα στο ένα μπισκότο, το σκεπάζουμε με το άλλο μπισκότο και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει. Κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe pistachio pistachiocookies coffee coffeetime summer greeksummer
  • Syrup soaked semolina cake Revani with white chocolate whipped cream!
  • steliosparliaros sweets traditional paste fruits asian biscuits old new
  • Steliosparliaros sweets coffetime teatime hightea
  • steliosparliaros summer summervibes island sea sand view horizon blue shadesofblue
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe crepes crpe cream rosecream jelly rose