Κουλουράκια με κρασί και ελαιόλαδο

Είναι ένα ελαφρύ καθημερινό σνακ που έχει την τιμητική του τις ημέρες νηστείας.

Βάρος1.800 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄-25΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το χέρι τα λάδια, το χυμό και το κρασί. Προσθέτουμε την άχνη ανακατεύουμε καλά και συνεχίζουμε ρίχνοντας σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύοντας φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη, την οποία ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών και με ένα στρογγυλό κουπ πατ διαμέτρου 5 εκ. κόβουμε δίσκους. Τους μεταφέρουμε πάνω σε λαδόκολλα και τους ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv agionoros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lemon biscuits meringue sweetalchemy pastrychef pastylife
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv new recipes
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop chocolate whitechocolate milkchocolate coffret almond
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cake pralin gold happytime
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrylove sufle lemo dessert
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate tart praline pastryshop shop