Κουλουράκια με κρασί και ελαιόλαδο

Είναι ένα ελαφρύ καθημερινό σνακ που έχει την τιμητική του τις ημέρες νηστείας.

Βάρος1.800 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄-25΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το χέρι τα λάδια, το χυμό και το κρασί. Προσθέτουμε την άχνη ανακατεύουμε καλά και συνεχίζουμε ρίχνοντας σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύοντας φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη, την οποία ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών και με ένα στρογγυλό κουπ πατ διαμέτρου 5 εκ. κόβουμε δίσκους. Τους μεταφέρουμε πάνω σε λαδόκολλα και τους ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pineapple cake lovepastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer 2019 sea star blue holidays
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry valrhona chocolate friend alainchartier valrhonafrance tainlhermitage
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sea seastar blue sun summer 2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial sea sun sand colours calm black white
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial breakfast sunday holiday summer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer island sun sea