Κουλουράκια με κρασί και ελαιόλαδο

Είναι ένα ελαφρύ καθημερινό σνακ που έχει την τιμητική του τις ημέρες νηστείας.

Βάρος1.800 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄-25΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το χέρι τα λάδια, το χυμό και το κρασί. Προσθέτουμε την άχνη ανακατεύουμε καλά και συνεχίζουμε ρίχνοντας σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύοντας φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη, την οποία ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών και με ένα στρογγυλό κουπ πατ διαμέτρου 5 εκ. κόβουμε δίσκους. Τους μεταφέρουμε πάνω σε λαδόκολλα και τους ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte