Μάφιν με λεμόνι

Αρωματικά και αφράτα αυτά τα κεκάκια θα συνοδεύσουν τον καφέ μας στο γραφείο ή θα γίνουν κομμάτι ενός σπέσιαλ κυριακάτικου πρωινού.

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8 (ανάλογα με το μέγεθος των φορμών)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10΄
ΨΗΣΙΜΟ25΄-30΄

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με έναν αυγοδάρτη. Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες για μάφιν τις οποίες έχουμε επενδύσει με καραμελόχαρτα αντίστοιχου μεγέθους. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ατομικές θήκες σιλικόνης ή τα αλουμινένια φορμάκια μιας χρήσης που βρίσκουμε στο σουπερμάρκετ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για περίπου 25-30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν. Πασπαλίζουμε με άχνη.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop lovesweets chocolate fruit foresfruit tart
  • 30 years ZG Pastry magazine! pastry steliosparliaros pastrychef chocolate chocolatetart
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lovechocolate blackforest coffee coffeshop inspiration fruits
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe tvshow healthyrecipes healthychoices eathealthy arlaproteingr dontmissit
  •    2104   1850  glykesalchimiesofficial
  • Montanya Oro is also a barrel aged rum aged for
  •   1850 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe healthyrecipes healthychoices