Φανουρόπιτα

Μια παραδοσιακή νηστίσιμη φανουρόπιτα, που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

ΜΕΡΙΔΕΣ8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15'
ΨΗΣΙΜΟ45΄-50΄

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αδειάζουμε σε ένα μικρό στρογγυλό ταψάκι (διαμέτρου περίπου 20 εκ.), το οποίο έχουμε προηγουμένως λαδώσει και αλευρώσει. Ψήνουμε στους 180°C για 45-50 λεπτά.

TIPΜπορούμε να διπλασιάσουμε την ποσότητα των υλικών για ταψί διαμέτρου 24 εκ. (12 μερίδες) ή να την τριπλασιάσουμε για ακόμα μεγαλύτερο.
TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER