Γρανίτα καρπούζι

Το πιο δροσερό φρούτο του καλοκαιριού στην πιο παγωμένη εκδοχή του, και χωρίς κουκούτσια!

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20'
ΑΝΑΜΟΝΗ8 ώρες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε. Αφήνουμε να κρυώσει.

Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιούμε μαζί με το σιρόπι στο μπλέντερ. Μοιράζουμε το μείγμα σε παγοθήκες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσουν πολύ καλά και πρόκειται να σερβίρουμε, αδειάζουμε τα παγάκια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν σαν χιόνι. Γεμίζουμε παγωμένα ποτήρια.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate chocolatetruffe cacao rum taste
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate gold birthdaycake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv skai new chania creta
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry creame sweetbread
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv chania skai soon
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv skai travel corfu  blue
  • steliosparliaros sweetalchemy       Fasting cake