Γρανίτα καρπούζι

Το πιο δροσερό φρούτο του καλοκαιριού στην πιο παγωμένη εκδοχή του, και χωρίς κουκούτσια!

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20'
ΑΝΑΜΟΝΗ8 ώρες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε. Αφήνουμε να κρυώσει.

Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιούμε μαζί με το σιρόπι στο μπλέντερ. Μοιράζουμε το μείγμα σε παγοθήκες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσουν πολύ καλά και πρόκειται να σερβίρουμε, αδειάζουμε τα παγάκια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν σαν χιόνι. Γεμίζουμε παγωμένα ποτήρια.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sea seastar blue sun summer 2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial breakfast sunday holiday summer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer island sun sea
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer 2019 sea star blue holidays
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry chocolate pastry love almond orange
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate strawberry cake