Γρανίτα πεπόνι

Ζήτω οι γρανίτες! Είναι νόστιμες, light και έχουν όλη τη γεύση των αγαπημένων μας φρούτων.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΑΝΑΜΟΝΗ1 νύχτα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για μισό λεπτό (από όταν ξεκινήσει ο βρασμός), μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει εντελώς.
Πολτοποιούμε το πεπόνι στο μπλέντερ μαζί με το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε τον πολτό με το κρύο σιρόπι. Γεμίζουμε με το μείγμα αυτό παγοκύστες και αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσουν. Για να σερβίρουμε, θρυμματίζουμε τα παγάκια πεπονιού στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν χιόνι και σερβίρουμε σε ψηλά, παγωμένα ποτήρια.

TIPΑν θέλουμε μπορούμε να ρίξουμε σε κάθε ποτήρι 1 σφηνάκι παγωμένο ρούμι.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef love charlottee forestfruits cream pink
  •      !!!! steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop white almond cream forestfruit pallas
  •  650 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe today skaitvchannel lovesweets
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial artistic style cremcaramel pastrychef pastrylife homemade recipe
  • Steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry hazelnut millefeuille pralina hazelnut crisp tasty
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial jams sweetspoon summer fruits color colorful love