Γρανίτα πεπόνι

Ζήτω οι γρανίτες! Είναι νόστιμες, light και έχουν όλη τη γεύση των αγαπημένων μας φρούτων.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΑΝΑΜΟΝΗ1 νύχτα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για μισό λεπτό (από όταν ξεκινήσει ο βρασμός), μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει εντελώς.
Πολτοποιούμε το πεπόνι στο μπλέντερ μαζί με το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε τον πολτό με το κρύο σιρόπι. Γεμίζουμε με το μείγμα αυτό παγοκύστες και αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσουν. Για να σερβίρουμε, θρυμματίζουμε τα παγάκια πεπονιού στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν χιόνι και σερβίρουμε σε ψηλά, παγωμένα ποτήρια.

TIPΑν θέλουμε μπορούμε να ρίξουμε σε κάθε ποτήρι 1 σφηνάκι παγωμένο ρούμι.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cacao
  •    ! kalamata glykesalchimiesofficial sweetalchemy tvshow skaitv
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop art cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry greece sea storm clouds kalamata
  • steliosparliaros sweetalchemy sky happynewyear blue water waterbubble bubble streetstyle sun
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial cake gold art white stamp old new