Γρανίτα σμέουρο σε ξυλάκι

Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, είναι ένα υγιεινό και χωρίς λιπαρά γλυκό που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς ενοχές.

ΠοσότηταΓια 5 κομμάτια
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25'
ΑΝΑΜΟΝΗ1 νύχτα

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις πάρει βράση το μείγμα, αποσύρουμε και σουρώνουμε από ψιλό σουρωτό, πιέζοντας τα σμέουρα για να πολτοποιηθούν. Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες για γρανίτα και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν αρχίσουν να πήζουν, βάζουμε στο κέντρο τους τα ειδικά ξυλάκια που συνήθως παρέχονται με τις θήκες. Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε το μείγμα σε ατομικά, μεταλλικά φορμάκια και να στερεώσουμε καλαμάκια για γλειφιτζούρια που θα βρούμε στο εμπόριο, σε καταστήματα με είδη πάρτι. Αφήνουμε στην κατάψυξη για 1 βράδυ και ξεφορμάρουμε.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings