Σορμπέ ανανά

Με έναν ανανά, ζάχαρη και νερό φτιάχνουμε ένα light, δροσερό επιδόρπιο για όλες τις ώρες.

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8
ΑΝΑΜΟΝΗ1 ώρα

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν πάρει βράση, αφήνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε. Αδειάζουμε το σιρόπι σε ένα μπολ, το οποίο τοποθετούμε πάνω σε παγάκια, έτσι ώστε το περιεχόμενό του να κρυώσει πιο γρήγορα. Μόλις κρυώσει, προσθέτουμε τον πολτοποιημένο ανανά και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να το παγώσουμε.

Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει καλά. Για να σερβίρουμε, ξύνουμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι, μέχρι να γίνει σαν χιόνι.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lemon biscuits meringue sweetalchemy pastrychef pastylife
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv agionoros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cake pralin gold happytime
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv new recipes
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop chocolate fasting peanut peanutbutter new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake icecream fruit vanilla almond
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop chocolate whitechocolate milkchocolate coffret almond