Σορμπέ ανανά

Με έναν ανανά, ζάχαρη και νερό φτιάχνουμε ένα light, δροσερό επιδόρπιο για όλες τις ώρες.

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8
ΑΝΑΜΟΝΗ1 ώρα

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν πάρει βράση, αφήνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε. Αδειάζουμε το σιρόπι σε ένα μπολ, το οποίο τοποθετούμε πάνω σε παγάκια, έτσι ώστε το περιεχόμενό του να κρυώσει πιο γρήγορα. Μόλις κρυώσει, προσθέτουμε τον πολτοποιημένο ανανά και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να το παγώσουμε.

Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει καλά. Για να σερβίρουμε, ξύνουμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι, μέχρι να γίνει σαν χιόνι.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake chocolate fruits lemon biscuits
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry biscuits syrup chocolate cake allday
  •      ! Pop up bars Premium
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrylife pastrychef tarte almond almondcream biscuits
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chocolate chocolatelover chocoholic gianduja hezelnut gold
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop shop cake biscuits chocolate fruits
  • HIGHteaTIME w muschel  dimknees  major pistachio tart by