Σορμπέ ανανά

Με έναν ανανά, ζάχαρη και νερό φτιάχνουμε ένα light, δροσερό επιδόρπιο για όλες τις ώρες.

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8
ΑΝΑΜΟΝΗ1 ώρα

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν πάρει βράση, αφήνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε. Αδειάζουμε το σιρόπι σε ένα μπολ, το οποίο τοποθετούμε πάνω σε παγάκια, έτσι ώστε το περιεχόμενό του να κρυώσει πιο γρήγορα. Μόλις κρυώσει, προσθέτουμε τον πολτοποιημένο ανανά και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να το παγώσουμε.

Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει καλά. Για να σερβίρουμε, ξύνουμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι, μέχρι να γίνει σαν χιόνι.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cream pastry pastryshop
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sunset sea greece color
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolateday happyday mylife chocolatelife 40year
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate dark caramel whiskey dessert pastryshop
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry love birthdaycake white pink rose
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry shop chocole lab work mylife 40year
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate pistachio greece oliveoil love