Παγωμένο προφιτερόλ

Αυτό το προφιτερόλ περιέχει παγωτό και σος σοκολάτας που δεν παγώνει. Έτσι το αγαπημένο μας γλυκό μπαίνει και στην κατάψυξη!

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ35'-40'

Σος
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη και το κακάο και αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς με μία κουτάλα. Τον χρόνο θα τον μετρήσουμε από όταν αρχίσει ο βρασμός. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα για 1 λεπτό ακόμη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τη σος να κρυώσει.

Συναρμολόγηση
Κόβουμε τα σου στα δύο. Με ένα κουταλάκι του γλυκού τα γεμίζουμε με το παγωτό και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ ή σε ατομικά. Περιχύνουμε με τη σος σοκολάτας και τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος. Η σος παραμένει παχύρρευστη και δεν παγώνει.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate christmas gold ball cristmasball
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial christmas chocolate gold happy happynewyear shop pastryshop
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry christmas 2018 traditional chocolate modern twist
  • glykesalchimiesofficial skaitvgr presentation salondebricolage sweetalchemy tv pastrychef pastrylife pastryart pastrypassion
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial skaitv skai tv new recipes travel greece
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop whitechocolate christmas ball cristmas all
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love pastryshop cream chocolate fruits christmas