Παγωμένο προφιτερόλ

Αυτό το προφιτερόλ περιέχει παγωτό και σος σοκολάτας που δεν παγώνει. Έτσι το αγαπημένο μας γλυκό μπαίνει και στην κατάψυξη!

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ35'-40'

Σος
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη και το κακάο και αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς με μία κουτάλα. Τον χρόνο θα τον μετρήσουμε από όταν αρχίσει ο βρασμός. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα για 1 λεπτό ακόμη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τη σος να κρυώσει.

Συναρμολόγηση
Κόβουμε τα σου στα δύο. Με ένα κουταλάκι του γλυκού τα γεμίζουμε με το παγωτό και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ ή σε ατομικά. Περιχύνουμε με τη σος σοκολάτας και τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος. Η σος παραμένει παχύρρευστη και δεν παγώνει.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • Montanya Oro is also a barrel aged rum aged for
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe tvshow healthyrecipes healthychoices eathealthy arlaproteingr dontmissit
  • 30 years ZG Pastry magazine! pastry steliosparliaros pastrychef chocolate chocolatetart
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lovechocolate blackforest coffee coffeshop inspiration fruits
  •   1850 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe healthyrecipes healthychoices
  •    2104   1850  glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop lovesweets chocolate fruit foresfruit tart