Παγωμένο προφιτερόλ

Αυτό το προφιτερόλ περιέχει παγωτό και σος σοκολάτας που δεν παγώνει. Έτσι το αγαπημένο μας γλυκό μπαίνει και στην κατάψυξη!

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ35'-40'

Σος
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη και το κακάο και αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς με μία κουτάλα. Τον χρόνο θα τον μετρήσουμε από όταν αρχίσει ο βρασμός. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα για 1 λεπτό ακόμη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τη σος να κρυώσει.

Συναρμολόγηση
Κόβουμε τα σου στα δύο. Με ένα κουταλάκι του γλυκού τα γεμίζουμε με το παγωτό και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ ή σε ατομικά. Περιχύνουμε με τη σος σοκολάτας και τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος. Η σος παραμένει παχύρρευστη και δεν παγώνει.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sea happyday sunday summer blue sky island
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chocolate chocolatetart strawberry strawberrychocolate foodstyling foodstyle
  • steliosparliaros sweets chocolate cream biscuits vanilla teatime coffetime
  • steliosparliaros sweets traditional paste fruits asian biscuits old new
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe carottecake cake walnut spicy creamcheese carotte
  • Steliosparliaros sweets coffetime teatime hightea
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe crepes crpe cream rosecream jelly rose