Παγωτό από παστέλι

Αν έχουμε παγωτομηχανή, μπορούμε να φτιάξουμε πολύ γρήγορα ό,τι παγωτό θέλουμε. Το συγκεκριμένο είναι πανεύκολο και έχει και ελληνική σφραγίδα.

Βάρος600 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ1 ώρα
ΑΝΑΜΟΝΗ3 ώρες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το παστέλι και τα αδειάζουμε στην παγωτομηχανή. Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της για να το παγώσουμε (η διαδικασία παίρνει περίπου 30-45 λεπτά). Λίγο πριν βγάλουμε το παγωτό, κοπανάμε το παστέλι στο γουδί για να το σπάσουμε σε χοντρά κομμάτια, τα οποία προσθέτουμε στο παγωτό. Μόλις είναι έτοιμο το παγωτό, το μεταφέρουμε σε ένα μεταλλικό μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά πριν σερβίρουμε, καθώς όταν βγαίνει από την παγωτομηχανή είναι ακόμα πολύ μαλακό.

TIPΕάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, αδειάζουμε το μείγμα εξαρχής σε ένα μεταλλικό μπολ, το βάζουμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με έναν αυγοδάρτη, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για τουλάχιστον 4-5 φορές. Προσθέτουμε το παστέλι πριν το βάλουμε για τελευταία φορά στην κατάψυξη.
TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings