Παγωτό φράουλα

Η πιο αθώα παιδική μας ανάμνηση παίρνει σάρκα και οστά στην παγωτομηχανή του σπιτιού μας.

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ40'
ΑΝΑΜΟΝΗ6 ώρες

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Μόλις πάρει βράση, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τον πολτό φράουλας. Ανακατεύουμε, αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για αρκετές ώρες έως ότου η θερμοκρασία φτάσει κάτω από τους 10°C και ρίχνουμε την παχύρρευστη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή για να το παγώσουμε.

Εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε στην κατάψυξη και ανά μισή ώρα το χτυπάμε με ένα σύρμα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 5-6 φορές.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv chania skai soon
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv skai travel corfu  blue
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate chocolatetruffe cacao rum taste
  • steliosparliaros sweetalchemy       Fasting cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry creame sweetbread
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv skai new chania creta
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate gold birthdaycake