Παγωτό γιαούρτι με καρύδια

Ένα παγωτό με ελληνική σφραγίδα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το γιαούρτι με το μέλι και τα καρύδια.

Βάρος750γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
Παρασκευή45΄ (με παγωτομηχανή)

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για τη δημιουργία παγωτού. Λίγο πριν το βγάλουμε από την παγωτομηχανή, μόλις είναι σχεδόν έτοιμο, ρίχνουμε τα καρύδια. Μπορούμε να το σερβίρουμε αμέσως ή να το αφήσουμε στην κατάψυξη. Μοιράζουμε σε μπολ προσθέτοντας, αν θέλουμε, λίγο μέλι και κανέλα.

TIPΑν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα να παγώσει στην κατάψυξη και ανά μισή ώρα το ανακατεύουμε με έναν αβγοδάρτη. Έτσι, σπάμε τους μεγάλους κρυστάλλους πάγου και βοηθάμε το παγωτό να παγώσει ομοιόμορφα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία τουλάχιστον 5 φορές.
TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings