Παγωτό κρέμα light

Μόνο τρία υλικά χρειάζονται για να φτιάξετε αυτό το light παγωτό. Περιχύστε το με εσπρέσο ή μαστίχα αντί άλλης σος. Ταιριάζουν εξίσου.

ΜΕΡΙΔΕΣ5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
Παρασκευήπερίπου 30΄ (με παγωτομηχανή)

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την κρέμα και το γάλα σε ένα μπολ. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να το παγώσουμε. Σε μισή ώρα περίπου θα είναι έτοιμο. Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη και κάθε μισή ώρα το βγάζουμε και το ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τουλάχιστον 4-5 φορές έως ότου παγώσει καλά το παγωτό και γίνει αφράτο.

Σερβίρουμε σε μπολ ή ποτήρια περιχύνοντας κάθε μερίδα με εσπρέσο ή με λικέρ μαστίχας, αντί άλλης σος.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

No images found!
Try some other hashtag or username